Sz. K. Stúdió Kft.
Számítástechnikai és Kiadványszerkesztő Stúdió

7622 Pécs, Zsinkó István u. 3-5.
Tel.: 72/534-821 Fax: 72/534-820
E-mail: info@szkstudio.hu
(FTP címünkről kérjen információt!)

Nyitva tartás:
hétfő-péntek: 8:00-16:00
szombat-vasárnap zárva

Tisztelt Érdeklődő!

 

Profilunk a nyomdai előkészítés, ofszet-, és digitális nyomda. Az ország bármely területén lévő megrendelő számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a grafikai tervezéstől a késztermékig. Munkánkhoz megbízható technikai hátteret használunk, melyet folyamatosan fejlesztünk, bővítünk. Profi csapatunknak, és nagy teljesítményű gépeinknek köszönhetően  bármilyen igényt rövid határidővel, versenyképes árakon tudunk kiszolgálni.

Digitális nyomdaszolgáltatásunkat Konica-Minolta és HP gépeken végezzük, melyek mind a minőség, mind a teljesítmény terén kitűnő nyomatokat produkálnak. Nyomtatóinkat, monitorainkat spektrofotométerrel kalibráljuk, így a színhelyes nyomtatás garantált.

Megrendeléseket kizárólag E-mailen fogadunk!!!

 

Az SZ. K Stúdió Kft. Kapacitásbővítő beruházása című, GINOP-2.1.8-17-2018-02278-es azonosító számú projekt keretében egy nagy teljesítményű digitális nyomtató, a Konica Minolta AccurioPRESS 6120 valamint egy Lamibind 340 PUR ragasztókötőgép történt meg. Európai Uniós támogatás 9,22 millió Ft.

A SZ. K. Stúdió Kft. projektjének fő célja nyomdaipari gépparkjának bővítése és korszerűsítése. Ennek érdekében került sor a technológiai újdonságot képviselő Konica Minolta AccuriPRESS 6120 nagy teljesítményű digitális nyomdaipari berendezés valamint a Lamibind 340 Pur ragasztókötő gép beszerzését támogató projekt megvalósítására. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. A támogatás 50%-os intenzitású, összege 9,22 millió Ft.

A projekt közvetlenül kapcsolódik az SZ. K. Stúdió Kft. profiljához, a nyomdaipari tevékenységhez. A projekt jelentős hozzáadott értéket képvisel. A fejlesztés eredményeként csökkennek a termelési költségek, a termelésre ráfordított idő. Lehetővé vált különleges igényeknek való megfelelés, úgy, mint állandó színérték, változó adattartalmú nyomtatás, misőségi könyvek ragasztása.

A projekt tényleges befejezés dátuma 2019.03.22.